CJP cultuurpas

CJP is er voor alle jongeren in Nederland. De Cultuurkaart is er specifiek voor leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs. Met de Cultuurkaart kunnen scholen culturele activiteiten boeken bij instellingen die bij CJP zijn aangesloten.

FREE EXPERIENCE

De interactieve theaterbeleving zorgt voor bewustwording rondom het begrip vrijheid. Want wat is vrijheid eigenlijk? Wanneer ben je vrij? Wat voor jou vanzelfsprekend is hoeft niet zo voor een ander zo te zijn. Door in de huid te kruipen van iemand anders en verhalen met elkaar te delen zal er middels communicatie een gesprek ontstaan en zodoende zal men leren van elkaars meningen, ervaringen en perspectieven. In deze workshop zal theater centraal staan. Een prachtige kunstvorm waarin er wordt ingezoomd op vrijheid, mensenrechten en vluchtelingen. Kortom: Verbeelden, Verwonderen en Verbinden.

             

MOVE
In deze workshop gaan de leerlingen een reis om de wereld maken en ontdekken hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame wereld. Dit doen we met onze eigen koffer vol ideeën, meningen, gedachten, fantasieën en vooral met veel plezier. In deze workshop Move zetten we leerlingen in beweging, middels theater, om ze bewust te maken van de groene voetstappen die zij hier op aarde achterlaten. Ze zullen door middel van theater bezig zijn met de kennis uit de online leeromgeving. Met hun hoofd, hart en handen gaan ze beleven, ervaren, delen en verwonderen. In deze workshop gaan ze hun grenzen verleggen en zich verdiepen in andere werelden!

                

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050