Earth Day

Op 22 april is het Earth Day, een jaarlijkse dag om aandacht te vragen voor meer zorg voor de aarde. Dit jaar doen ondernemers en beroemdheden uit Nederland een oproep aan iedereen om een vierkante meter natuur te kopen, zodat er beter voor gezorgd kan worden.

Ondernemers voor Earth Day

Een groep van meer dan honderd ondernemers en specialisten uit de creatieve, media- en techsector heeft de afgelopen drie jaar in stilte gewerkt aan een oplossing voor één van de grootste uitdagingen waar wij als mensheid voor staan: Het beschermen van 50 procent van de planeet om zo de biodiversiteit zeker te stellen en onze aarde leefbaar te houden voor volgende generaties.

Krachten bundelen

Bij Earth Today worden krachten uit de tech- en mediawereld gebundeld met natuurbeschermers. Door bedrijven en consumenten te betrekken in de missie kan natuurbescherming wereldwijd versnellen, zodanig dat de impact direct meetbaar is. Earth Today levert concreet bewijs: voor elke 1,20 euro wordt één vierkante meter natuur beschermd en een nieuwe vierkante meter in bescherming genomen. Iedereen die een vierkante meter natuur beschermt, ontvangt bovendien een aandeelhouderscertificaat.

Deel en inspireer

Op Earthtoday.com kunnen deelnemers elkaar inspireren en aansporen zich in te zetten voor een betere wereld, door content te delen over de staat van de planeet en de samenleving.

Uiteraard draagt Global-Education haar steentje bij en steunt zij Earth Today! Doe jij ook mee?

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050