Global Education, Uw partner in onderwijs.

Waar houdt Global-Education zich mee bezig?

Global-Education is uw partner in het onderwijs! Global-Education helpt leerlingen met de voorbereiding op hun deelname aan de maatschappij. Door middel van excursies, uitwisselingen en workshops zullen we hier de focus op leggen. Wereldburgerschap, persoonsontwikkeling, taalvaardigheid en internationalisering zijn essentiële begrippen die niet mogen ontbreken in het onderwijs. Excursies en workshops geven leerlingen de kans om alles over deze belangrijke begrippen te ontdekken! Door deze extra onderdelen te implementeren in het onderwijs geef je de leerlingen een stevige basis mee voor een samenleving die steeds internationaler wordt. De leerlingen gaan zich verdiepen in verschillende denkwijzen en culturen. 


 

Hoe gaat Global-Education te werk?

Global-Education vindt het belangrijk bovenstaande essentiële begrippen op een leerzame en aantrekkelijke manier te implementeren in de lesprogramma’s. Onze uitdaging is leerlingen stimuleren om op een creatieve ongedwongen manier met deze problematiek aan de slag te gaan.


Wat zijn onze plannen voor de toekomst?

Met het huidige Coronavirus zijn excursies voor groepen helaas iets lastiger. Momenteel werken wij hard aan nieuwe, gave projecten! Één project zullen we binnekort aan jullie toelichten. Het gaat om een Theater workshop waarbij leerlingen zich verdiepen in welke groene voetstap ze op deze aarde kunnen achterlaten. Ook zijn we druk bezig met het draaien van de pilot in onze Global-Education online leeromgeving. Want voor Internationalisering hoef je niet altijd te reizen. Het SMART online programma werkt in een veilige omgeving en zowel leerlingen als leraren kunnen hier opdrachten in maken, monitoren en evalueren. De leerlingen kunnen in kleine groepjes werken. Dit kan zowel met Nederlandse- als buitenlandse leerlingen. Het volgen van een SDG workshop of een project over duurzaamheid het kan allemaal. The sky is the limit ook in de online omgeving.


 

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050