JustDiggit

Als we de aarde kunnen opwarmen, kunnen we haar ook weer afkoelen!

Global-Education en JustDiggit

Global-Education is een trotse partner van Justdiggit. Met dit partnerschap dragen zij bij aan duurzaamheid. Beide organisaties hechten veel waarde aan de Sustainable Development Goals en proberen van de aarde weer een mooie, groene plek voor iedereen te maken! Een goed klimaat helpt namelijk niet alleen de natuur, maar ook mens en dier.

Justdiggit

Wat doet JustDiggit

Justdiggit is een klein team met grote idealen dat gevestigd is in Amsterdam. De doelen van Justdiggit zijn landschappen herstellen en weer groen maken, duurzaamheid wereldwijd verbeteren en bijdragen aan de regionale afkoeling van de aarde. Kortom focust Justdiggit zich op een positieve klimaatverandering. Om dit waar te maken werkt het team samen met lokale, internationale boeren in onder andere Kenia en Tanzania en stimuleren zij de boeren om hun land weer te vergroenen. Ook houdt Justdiggit regenwater vast. Dit water wordt later weer beschikbaar gesteld voor vegetatie. Op deze manier worden overstroming en landdegradatie voorkomen. 

The Raindance Project

In 2019 introduceerde Justdiggit The Raindance Project. Het is een muziekevenement dat door middel van muziek de boodschap over het vergroenen van de aarde verspreidt. Het project wil het verduurzamen van de wereld en het afkoelen van het klimaat bekend maken bij een groot publiek. The Raindance Project vindt plaats in Kenia, Tanzania en Nederland. 

Let’s dance to save the planet! Ben jij er ook aan toe om die groene voetstap met je leerlingen te gaan maken, let’s MOVE

Wil jij meer weten over de workshop? Stuur ons een mail of kijk verder op onze site!

 

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050