Stage-ed

Wat doet Stage-ed

Stage-ed is één van de partners van Global-Education. Stage-ed biedt drama workshops aan en brengt het toneel tot leven. Stage-ed is in 2012 opgericht door Michael Southern en Stephen Pal-freman. Hoofdrol performers van de bekende Westend musical Blood Brothers de hoofdrol. Daarnaast hadden zij allebei eerdere ervaring in het geven van drama-workshops en ze realiseerden zich al snel dat ze net zoveel van het werken met studenten hielden als van het optreden zelf. Door hun samenwerking met de beste beoefenaars in de industrie werd ‘Stage-ed’ geboren. Het Stage-ed team bestaat uit topklasse performers, maar ook docenten van wereldklasse. Met veel enthousiasme en trots inspireren ze in Engeland en Europa studenten op locatie en in de klas. Stage-ed beloofd een workshop-ervaring te leveren die de leerlingen niet snel zullen vergeten.

De workshops van Stage-ed

Met de workshop van Stage-ed doen leerlingen ervaringen op rond alledaagse problemen. De workshops zijn ingericht met de focus op het ontwikkelen van leer- en denkvaardigheden de leerling. Ook wil Stage-ed dat de workshops inclusief en toegankelijk zijn voor alle leerlingen. De kernwaarde van de workshops is samenwerken om zo een positieve leef- en leeromgeving te creëren. Een plaats waar leerlingen hun ideeën, meningen en stem mogen laten horen. Een plaats waar wordt geluisterd naar elkaar en waar leerlingen elkaar ondersteunen. 

Net als Global-Education wil Stage-ed leerlingen enthousiasmeren, inspireren en informeren. Met een workshop verleggen leerlingen grenzen en leren ze zichzelf en anderen beter kennen.

Diverse workshop mogelijkheden:

- SDG Theatre Workshop

- Macbeth online Shakespeare course

 Wil jij nog meer weten? Stuur ons gerust een mail!

 

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050