Move duurzame theater experience

Let's Move !

Klimaatverandering, milieuvervuiling, armoede, ongelijkheid en ga zo maar door. De maatschappelijke problemen in de wereld om ons heen zien we overal in terug. De afgelopen maanden heeft Global-Education hard gewerkt aan een nieuwe workshop die de focus legt leerlingen te inspireren met deze Sustainable Development Goal problematiek aan de slag te gaan. 

 Wat leer je in de workshop?

In deze workshop gaan de leerlingen een reis om de wereld maken en ontdekken hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame wereld. Dit doen we met onze eigen koffer vol ideeën, meningen, gedachten, fantasieën en vooral met veel plezier. In deze workshop Move zetten we leerlingen in beweging, middels theater, om ze bewust te maken van de groene voetstappen die zij hier op aarde achterlaten. Ze zullen door middel van theater bezig zijn met de kennis uit de online leeromgeving. Met hun hoofd, hart en handen gaan ze beleven, ervaren, delen en verwonderen. In deze workshop gaan ze hun grenzen verleggen en zich verdiepen in andere werelden! De leerlingen worden geconfronteerd met nieuwe situaties en doen zo kennis en ervaring op op het gebied van wereldburgerschap en internationalisering. De Workshop zal de leerlingen bewust laten worden van de maatschappelijke problemen om zich heen. 

Move theatre workshop

Het doel van de workshop

Global-Education gaat samen met de leerlingen aan de slag om hen zoveel mogelijk te leren over hoe we met elkaar de aardbol weer gezond, duurzaam en vooral groen kunnen maken.

“If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make that change”

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen is de workshop op voorhand 8 weken online maar niet getreurd de theater makers komen zeker weer op locatie voor de Final als Corona het toelaat. So MOVE your Feet!!

Wil jij meer weten over de workshop? Stuur ons een mail of kijk verder op onze site!

 

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050