Online lesprogramma

Elementen in het online lesprogramma


Hoe belangrijk is het om wereldburgerschap en internationalisering op te nemen in het online lesprogramma? Wij denken dat deze onderwerpen in het hedendaags (tweetalig-) onderwijs zeker niet mogen ontbreken. Global Education is gespecialiseerd om op verschillende manieren zo veel mogelijk aspecten op het gebied van wereldburgerschap en internationalisering te implementeren in het onderwijs. Dus geen gewone les maar een les met een idee erachter. Want wat is er leuker om met een leeftijdsgenoot je grenzen te verleggen en je samen te verdiepen in elkaars werelden? Ontdek het in ons online lesprogramma!

Hoe werkt het online lesprogramma?

Voor internationalisering hoef je niet altijd te reizen ook online heeft Global Education diverse mogelijkheden ontwikkeld. Het SMART online lesprogramma werkt in een veilige omgeving en zowel leerlingen als leraren kunnen hier opdrachten in maken, monitoren en evalueren. De leerlingen kunnen in kleine groepjes werken. Dit kan zowel met Nederlandse- als buitenlandse leerlingen. Het volgen van een SDG workshop of een project over duurzaamheid het kan allemaal.
The sky is the limit, ook in ons online lesprogramma!

Een online lesprogramma op maat

De SMART online leeromgeving is opgebouwd uit verschillende modulen die los aangeschaft kunnen worden. Ons doel is ieder onderwerp op een leuke leerzame en inspirerende manier aan te bieden. Deze krijgt dan ook continue een update en zal aangevuld worden met actuele onderwerpen.
Een online lesprogramma op maat!

Meer informatie? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Contact - Global Education

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ┬ęGlobal Education
KVK nummer: 81850050