Sustainable Development Goals

SDG’s staan centraal als het gaat om het creëren van onze duurzame wereld in 2030. Ook Global-Education draagt bij aan de weg naar deze duurzame wereld.

Wat zijn SDG’s?

Bij Global-Education dragen de excursies, uitwisselingen, workshops en het project SMART bij aan het behalen van de SDG’s. Maar wat zijn deze SDG’s precies? SDG’s staan voor Sustainable Development Goals. Het zijn zeventien doelen die de wereld een betere plek moeten maken. De doelen zijn vooral gericht op klimaat, duurzaamheid, gelijkheid, gezondheid, economie en onderwijs. De SDG’s zijn in 2015 geschreven met als doel om deze in 2030 gerealiseerd te hebben.

 Blog 2

Global-Education en de Sustainable Development Goals
De SDG’s zijn voor Global-Education van groot belang. Door leerlingen kennis te laten maken met deze goals, hoopt Global-Education dat de leerlingen op een leerzame maar leuke manier bewust worden van de maatschappelijke problemen om hen heen. Global Education pakt dit op meerdere manieren aan. Tijdens de duurzame theater experience krijgen de leerlingen de mogelijkheid om zich te verplaatsen in diverse situaties, zo kunnen ze meer ontdekken over de groene voetstap die zij achterlaten op deze aarde. Bij de excursies en uitwisselingen leren de leerlingen van alles over de SDG’s. Door zich te verdiepen in diverse denkwijze en het ervaren van andere culturen worden de leerlingen geïnformeerd over de verschillen in de maatschappij.

Op welke doelen ligt de focus bij Global-Education?
Voor Global-Education zijn alle doelen erg belangrijk, we proberen in onze projecten zo veel mogelijk doelen uit te lichten. Global-Education draagt met hun projecten, en het partnerschap met JustDiggit, bij aan de bewustwording van een duurzame en groene omgeving.

Door het onderwijs op een nieuwe creatieve manier te benaderen, hoopt Global-Education leerlingen te inspireren, informeren en voor te bereiden op hun deelname aan de maatschappij. De basis onderwerpen van het onderwijs dat Global-Education doorvoert zijn;

  • Persoonsontwikkeling
  • Wereldburgerschap
  • Taalvaardigheid

Global-Education brengt in hun excursies/workshops/uitwisselingen/project SMART, onderwijs en creatieve activiteiten bij elkaar. Zo maken we leerlingen bewust om op een actieve manier een beter plek van de wereld te maken.

There’s no planet B!

Heb jij interesse gekregen? Kijk gerust verder of neem contact met ons op!

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050