Move duurzame theater experience

Duurzaamheid, milieuvervuiling; de toekomst van de wereld is een zorg van iedereen. Sinds januari 2017 zijn de Sustainable Development Goals van de VN van kracht. Deze moeten er de komende jaren voor zorgen dat alle staten zich inzetten voor duurzame economische ontwikkeling en het voorkomen van milieuschade. Door verschillende essentiële onderwerpen uit de SDG’s toe te passen in de technieken en oefeningen tijdens de Theater workshops worden leerlingen spelenderwijs bewust van het belang van deze doelen, ze worden op informele wijze geënthousiasmeerd.

In deze workshop gaan we een reis om de wereld maken en ontdekken hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame wereld. Dit doen we met onze eigen koffer vol ideeën, meningen, gedachten, fantasieën en vooral met veel plezier. In deze workshop Move zetten we leerlingen in beweging, middels theater, om ze bewust te maken van de groene voetstappen die zij hier op aarde achterlaten. Ze zullen door middel van theater bezig zijn met de kennis uit de online leeromgeving. Met hun hoofd, hart en handen gaan ze beleven, ervaren, delen en verwonderen.

Drama geeft leerlingen de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer zich in een ‘alledaagse’ situatie te verplaatsen. Spelenderwijs leren samenwerken, communiceren, presenteren en creatief bezig zijn. Ontzettend leuk én leerzaam om te doen, en dit alles rond de 17 Sustainable Development Goals.

   cjp-pas.jpg

MOVE Workshop flyer

Fotogalerij

Wat wij nog meer doen

Internationalisering

De uitwisseling

SMART online project

SDG theatre workshop

Next level theatre-/ drama workshop

School Immerse Program

Schoolbezoek

Move duurzame theater experience

Macbeth online Shakespeare course

"FREE" experience

Wereldburgerschap experience

Wat Wij Doen

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050