Macbeth online Shakespeare course

De interactieve Online Workshop is ontwikkeld met input van docenten uit het hele land en is ontworpen om uw onderwijskundige aanpak te ondersteunen. Al bijna tien jaar bezoekt Stage-ed scholen om workshops te geven aan studenten Engelse literatuur en drama, en de artistiek directeur van The Shakespeare Project, Peter Basham, heeft veel van onze 'in school' Performance Workshops geleid. De pandemie heeft de manier waarop leerlingen leren veranderd, en hoewel we ernaar uitkijken om weer naar scholen te gaan, zou dit hulpmiddel van onschatbare waarde kunnen blijken bij het betrekken, enthousiasmeren en verdiepen van het begrip van uw leerlingen rond Shakespeare. 

In de online Smart leeromgeving, splitsen wij het stuk op in de belangrijkste scènes en met professionele acteurs (veel RSC en Globe Alumni) die de belangrijkste rollen spelen, krijgen uw leerlingen de kans om te zien hoe een scène wordt gerepeteerd en welke beslissingen acteurs moeten nemen als ze Shakespeare spelen.  We onderzoeken de motivatie van personages, taal, retoriek, beeldspraak en een beetje historische context.

Naast de gefilmde beelden zijn er werkbladen in PDF-formaat bij elke scène.  Deze zullen uw leerlingen helpen om wat dieper te graven en meer te weten te komen achter het verhaal van Macbeth.

Ook interesse om deze online workshop op uw school te laten plaatsvinden? In onze veilige online Smart Leeromgeving kunt u deze stof samen met de leerlingen doorlopen.

Wat wij nog meer doen

Internationalisering

De uitwisseling

SMART online project

SDG theatre workshop

Next level theatre-/ drama workshop

School Immerse Program

Schoolbezoek

Move duurzame theater experience

Macbeth online Shakespeare course

"FREE" experience

Wereldburgerschap experience

Wat Wij Doen

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

We support Justdiggit
Move
Alle rechten voorbehouden ©Global Education
KVK nummer: 81850050